Juhlaa juhlan perään - olympiakomitean kultajuhla ja illan disco

07.07.2023

Leirin viimeinen päivä käynnistyi vauhdikkaasti aamusaunalla ja uinnilla sekä eilisten olympicsien jatkuessa vielä aamupäivästä. Menoa riitti ja uimahyppyjä tehtiin vesi roiskuen. Myös kanalan veto on ollut kiistaton aamusta asti ja kanoista onkin pidetty hyvää huolta koko päivän. 

Lounaan kalapuikot olivat herkkua ja niiden voimalla jaksettiin taas boffailla ja pomppia trampoliinilla. Kanttiinista osteluilla poppiksilla käyiin kauppaa myös kanttiinin jälkeen ja jo alkuviikosta tuutksi tullut leiriläsien itse pysyyn laittama kaarnalaivakauppa kävi kuumana. 

Kauniin sään ja viimeisen leiripäivän kunniaksi Brontot kävivät kanotoimassa Märkiön grillillä. Retki oli maukas. Saamaan aikaa leirialueella kuhisi, kun olympialaisten siivittelemänä olympiakomitea saapui olympiavoittajien kanssa viettämään kultajuhlaa leirilästen kanssa. Ohjelmassa oli futista, jousiammuntaa, kannatuskylttien ja mitaleiden sekä korujen askartelua. Voittajien kanssa pääsi myös tietysti suunnittelemaan kannustustansseja sekä -huutoja. Tämän lisäksi jälleen kerran sai uida ja keili olikin siihen mitä mainioin auringon pilkahellessa pilvien takaa lämmittämään viileässä vedessä pulikoivia leriläisiä.

Ilta huipentui uskomattoman eeppiseen discoon, jossa tarjolla oli mehua, poppareita sekä huisia menoa ja upeita tanssiliikkeitä. Discon ohessa pääsi myös taiteilemaan kasvomaalauksia, boffaamaan sekä korkeushyppimään. Menoa riitti ihan iltapalaan asti, mikä maistuikin hyvi vauhdikkaan päivän päätteeksi.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa