Keskiviikko

27.07.2016

Tänään leirissä on vietetty teemapäivää! Teemapäivässä aamulla leiriin saapui hahmo joka oli vahvasti sitä mieltä, että aikaisemmin kaikki on ollut paremmin. Hän käynnisti aikakoneen, jonka oli tarkoitus palauttaa henkilöitä n. 50 vuoden takaa. Jokin meni kuitenkin pieleen ja paikalle saapui Mikael Agricola. Mikael kertoi lapsille, että heidän on nyt todistettava, että tulevaisuudessa osataan vielä vanhoja kunnon taitoja, joten lapset lähtivät kerhoihin. Kerhoissa lapset maalasivat kivistä eläimiä, leipoivat kaurakeksejä sekä piirsivät itselleen pinssejä.

Toisessa ohjelmassa huomattiin, että Mikaelin ABC kirja oli kateissa ja sen löytäminen oli ehdottoman tärkeätä. Leiriläiset lähtivät selvittämään kadonneen ABC kirjan mysteeriä ja kirja saatiin onneksi lopuksi palautettua.

Illalla leiriläiset kisasivat Mikaelia vastaan vielä kilpailussa, jossa yritettiin vakuutella, että uusi on parempi kuin vanha! Leiriläiset voittivat kilpailun ja Mikael Agricola saatiin vakuutettua siitä, että nykyajassa on myös hyviä asioita.

Jos julkaisu ei näy, näet sen tästä!

Jos julkaisu ei näy, näet sen tästä!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa