Keskiviikko - Kiljavan Selviytyjät 2019

19.06.2019

Tänään saimme kuulla, että Kiljavan leirikeskus on valittu Selviytyjien seuraavan kauden kuvauspaikaksi. Edellisten kausien voittajat saapuivat valmentamaan leiriläisiämme, jotka yhdistivät voimansa ja perustivat erilaisia heimoja lippuineen, tansseineen ja kasvomaalauksineen. Oli aika aloittaa treenit ja muu kilpaan valmistautuminen.

Heimojen välinen taisto käytiin lukuisissa eri taitoja vaativissa lajeissa. Esimerkiksi vesiesterata mittasi kilpailijoiden urheutta ja fyysistä voimaa kun taas yhteistyörasti mittasi heimon henkistä kestävyyttä. Lopuksi edellisten tuotantokausien voittajat äänestivät voittavasta joukkueesta. Äänestys päättyi tasapeliin, osoittihan jokainen joukkue äärimmäistä mielenlujuutta. Tuomariäänillä Menninkäiset kuitenkin palkittiin reiluimmasta pelistä.

Kun voittaja oli selvillä ja uusi tuotantokausi saatu purkkiin, jokainen kilpailija päästettin hemmottelulomalle. Tarjolla oli muun muassa makeita drinkkejä, uimaranta, popkornia, manikyyri sekä pieni uima-allas. :)

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa