Keskiviikko - teemapäivä

26.07.2017

Leirin teemapäivää on vietetty auringon paistaessa!

Kiljavalle saapui aamulla joukko tutkijoita käpy-yhdistysestä. Nämä tutkijat kertoivat tulleensa etsimään arvokasta ja harvinaista emäkäpyä. Lapset saivat tehtäväkseen auttaa etsinnöissä ja kiertämään ohessa käpyteemaisia pisteitä. Leirissä päästiin esimerkiksi tekemään erilaista käpytaidetta, harrastamaan käpyaktivismia erilaisia kylttejä askartelemalla ja auttamaan oravaa löytämään lisää käpyjä. Ohjelman lopussa arkeologisista kaivauksista paljastuikin Jumanji-pelilauta, josta pääsi vapaaksi Allu, joka oli ollut pelissä jumissa jo vuosia. Yhdessä päätettiin, että peliä pitää lähteä pelaamaan! Pelilaudassa luki kuitenkin teksti, "seikkailijat, olkaa varovaisia. Älkää aloittako peliä, ellette pelaa loppuun. Pelin oudot seuraukset katoavat kun pelaaja tavoittaa Jumanjin ja huutaa sen ääneen!"

Pelin alkaessa toisessa ohjelmassa lapset pääsivät erilaisille teemaan soveltuville rasteille, joissa päästiin mm. juoksemaan jännän juoksuhiekan päällä, joka ei upottanut jos juoksi riittävän lujaa ja johon seikkailijat jäivät jumiin, jos vauhti hidastui liiaksi. Lisäksi he pääsivät keräämään hedelmiä boulderseinältä ja kokeilemaan rajojaan erilaisissa tehtävissä.

Kun peliä oltiin alkamassa pelata, pelinappulat kuitenkin ryöstettiin ja kolmosohjelmassa lapset varustivatkin markkinoilla käpytutkijat erilaisiksi taisteluhahmoiksi, jotka pääsivät taistelemaan nappulat ryöstänyttä Van Piltiä vastaan. Erilaisten vesi-ilmapallo, käpy- ja pusuhyökkäysten jälkeen nappulat saatiin takaisin, koko leiriläisjoukko huusi yhdessä hahmojen kanssa Jumanji ja jokin outo maaginen pelivoima vetikin hahmot järveen!

Teemapäivän pyörteiden jälkeen halukkaat kävivät uimassa ja viettivät hetken ohjattua vapaa-aikaa. Sitten herkuteltiin yhdessä iltapalalla ja suunnattiin kohti telttoja ja iltapuuhia. Tällä hetkellä teltta-alueilla onkin jo aivan hiljaista ja iltasadut loppumaisillaan. Hyvää yötä!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa