Keskiviikon kuulumiset!

20.02.2019

Keskiviikkona leirissä vietettiin teemapäivää! Lipunnoston aikana ihmeteltiin, minne oli kadonnut suurin osa leirin ohjaajista. Lapset pääsivät juoksemaan ympäri leirialuetta ja tutut aikuiset alkoivatkin löytyä leiristä. Kaikki ei kuitenkaan ollut aivan kunnossa ja ohjaajat käyttäytyivät todella oudosti. Aamupäivän aikana selvisi ohjaajien omaksuneen leirin roolit äärimmäisellä vakavuudella, eikä huoltomiehen, näyttelijättären tai ensiapuvastaavan puheista saanut mitään tolkkua. Lapset tarttuivat tuumasta toimeen ja ratkaistessaan mysteeriä heille selvisi, että leirinjohtaja oli halunnut ohjaajiin lisää virtaa ja nämä olivat joutuneet hypnoosin valtaan. Hypnoosin ratketessa lapset huomasivat ohjaajien kadottaneen suuria osia muististaan ja leirinjohtaja tarvitsi lasten apua muistin palauttamisessa. 

Lapset pääsivät kisailemaan ja juoksemaan kuljettaen ohjaajille muistin palasia ja vähitellen he saivat omat voimansa takaisin ja arki leirissä palasi uomiinsa. Teemapäivän ohessa leirissä nautittiin pinaattilettuja lounaalla ja käytiin kanttiinissa ostoksilla, heti yhteisen siivoushetken jälkeen. Illalla lasten urotekoa oli syytä juhlistaa suurieleisesti ja Kassu -rakennuksessa juhlittiin kunnolla. Juhlissa pääsi tanssimaan discossa, maistelemaan mehua ja popcornia ja kisailemaan useissa eri lajeissa. Juhlien jälkeen maistui pannukakut, hedelmät ja leipä iltapalalla ja iltasadun siivittämänä siirryttiin untenmaille. 

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa