Lapset kohtasivat aidon noidan Kesärinteen leirillä – Viikko täynnä taikaa ja ystävyyttä

13.06.2024

Kesärinteen Leirin Viikko Täynnä Seikkailua ja Oppimista
Kesärinteen kesäleirin toisen viikon tarina alkaa maanantaista, kun lapset kokoontuivat innokkaina aloittamaan uuden viikon täynnä seikkailuja ja uusia kokemuksia vailla.


Maanantai: Tutustumista ja Ohjaajien Taisto
Leiriviikko potkaistiin käyntiin lipunnostolla ja tupajaoilla. Vaikka taivaalta tipahteli pieniä sadepisaroita, se ei haitannut leiriläisiä tutustumasta toisiinsa nimileikkien, boffailun ja ensimmäisen yhteisen aterian, makaronilaatikon, äärellä. Iltapäivällä ohjelmassa oli ohjaajien taisto, jossa lapset varustivat leirin ohjaajat mitä erikoisimmilla asusteilla ja taistelumaalauksilla. Kisoissa nähtiin muun muassa kananmunankuljetusta ja sokkorataa, jossa Vetehisten Eero-ohjaaja osoitti taitonsa. Päivä päättyi yhteiseen iltanuotioon, missä nautittiin vaahtokarkeista ja iltapalasta.


Tiistai: Taianomainen Seikkailu
Tiistain aamu valkeni Kesärinteen leirillä taianomaisissa merkeissä, kun leiriläiset kohtasivat yllättäen aidon noidan?! Noitaäiti kertoi pahojen noitien varastaneen taikavoimia ja kanttiinin avaimen, ja lapsilta pyydettiin apua näiden palauttamisessa. Lapset haastoivat noitia erilaisissa tehtävissä, oppien samalla yhteistyötä ja luovuutta.


Keskiviikko: Luonnon Ihmeet ja Taitojen Testaus
Keskiviikkona lapset lähtivät tutkimaan luonnon ihmeitä retkellä lähimetsään, jossa he oppivat tunnistamaan erilaisia kasveja ja eläimiä. Lapset kokkasivat myös itse lounasta retkikeittimillä! Iltapäivällä oli vuorossa leiriolympialaiset, jossa testattiin monipuolisesti lasten fyysisiä ja henkisiä taitoja hauskoissa tehtävissä.

Torstai: Luovuuden Lentoa ja Vesileikkejä
Torstain teemana oli luovuus ja taide. Lapset pääsivät osallistumaan erilaisiin työpajoihin, kuten kivikerhoon ja tarinankerrontaan. Iltapäivä kului vesileikkien merkeissä, kun leiriläiset viettivät aikaa uimarannalla nauttien auringosta ja yhdessäolosta.


Perjantai: Leiriviikon Huipentuma
Viikon viimeisenä päivänä tunnelma oli iloinen mutta haikea, olihan leirin viimeinen päivä. Leiriläiset pakkasivat tavaransa, vaihtoivat uusien kavereiden kanssa puhelinnumeroita ja hyvästelivät uudet lempiohjaajat. Kiitos tästä leiristä, se oli kiva!
Kesärinteen leirin viikko oli täynnä seikkailua, oppimista ja ystävyyttä. Lapset lähtivät kotiin pää täynnä uusia muistoja ja taitoja, sekä sydämessään lupaus palata Kesärinteelle seuraavanakin kesänä. Vanhemmille tämä tarina kertoo, kuinka arvokasta ja merkityksellistä on antaa lasten kokea kesäleirin taika - oppimista leikin ja seikkailun kautta.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa