Legendaarisia laatikkotemppuja ja bileitä

09.06.2023

Viimeinen kokonainen leiripäivä kajahti kellonsoitosta käyntiin. Kiljavan ja leirikesän liput nousivat salkoon hulmuamaan leiriläisten voimin, ja Kiljavan aamulaulu raikasi pitkin nummia ja mantuja! Lipunnoston jälkeen muut leiriläiset lähtivät suoraan tutuille ohjelmapisteille, kun mennimaa meni saunomaan ja uimaan.
Jousiammunta oli jo toista päivää putkeen auki, ja sen huomasi myös osumien määrästä! Maalitaulut muistuttavat reikäjuustoa tämänpäiväisten mestariampujien ansiosta.
Myös laatikkoleikki koki aivan uusia korkeuksia tänään, ja pääsimme todistamaan koko kesän legendaarisimman liikkeen. Paikka oli tiukka, laatikkotorni oli jo aivan kallellaan. Mutta leiriläisen onneksi hänellä oli salainen ase taskussaan. Kun torni kallistui kohti lähipuuta sai leiriläinen siitä tukea, ja pystyi tönäisemään tornin takaisin pystyyn! Tämä temppu jää varmasti kaikkien mieleen vuosikymmeniksi!
Sillävälin saunojat koettelivat luonnonvoimia Märkiön kylmässä järvessä, mutta edes kylmyys ei hidastanut vesipetojemme vauhtia! Saunan kautta vain takaisin uimaan uimaparin mukaan!
Mutta ei siinä vielä kaikki! Illan kruunasi aivan hullun hieno Disco! Leiriläiset olivat Discossa kuin omassa elementissään! Musiikki soi ja leiri nautti loppuillasta. Olihan se sentään viimeinen leiripäivä.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa