Maanantai - Kiljarock tarvitsee apua!

09.07.2018

Tänään oli leirin ensimmäinen kokonainen päivä! Se kuluikin nopeasti, sillä ohjaajat olivat järjestäneet leiriläisille monenlaista kivaa tekemistä...

Myös sää suosi meitä tänään. Aurinko paistoi melkein koko päivän, joten lipunnostossa leiriin julistettiin hattupakko. Leiriläisiä kehotettiin myös juomaan paljon vettä, ettei aurinko pääse porottamaan liikaa.

Heti lipunnostosta päästiin toimintapisteille. Tänään kiipeiltiin kiipeilyseinällä, kurkoteltiin pilviä laatikkoleikissä, boffattiin, askarreltiin pajalla, ja tietenkin uitiin. Myös kanala oli suosittu paikka. Leirin neljää kanaa moikkaamassa kävikin monta leiriläistä, joista suurin osa taisi ihastua kotkottajiin heti. Kanoille sanottujen heippojen yhteydessä moni lupasi niille, että niitä tultaisiin joukolla katsomaan taas huomenna.

Toimintapisteiden jälkeen oli lounaan aika, ja jälkiruuaksi käytiin ostamassa monenlaista makeaa kanttiinista. Sitten alkoi iltapäivän ohjelma. Tällä kertaa Kiljavalla oltiin järjestämässä festareita: KiljaRockin esiintyjät managereineen ilmestyivät lippuaukealle, mutta jokin oli vialla. Festivaalin pomo oli kieltäytynyt maksamasta artisteille palkkaa tai vakuuttamaan näitä. Leiriläiset lähtivät managerien mukana auttamaan artisteja, jotta KiljaRock ei peruuntuisi..

Ryhmät kiersivät ympäri leirialuetta, joilla eri genrejä edustavat muusikot haastoivat lapsia erilaisiin tehtäviin. Diivan pisteellä pelattiin korkokenkäviestiä, Neck-räppärin kanssa tehtiin oma räppi, ja DJ:n kanssa luotiin livenä biittejä rytmisoittimilla ja esimerkiksi sankoja rummuttamalla. Reggae-muusikko Pekka-Poika taas tarvisi superfoodia, jota hän sai lasten keräämistä mustikoista. Hiisilästä löytyikin mukikaupalla mustikoita!

Hauskan ohjelman jälkeen syötiin päivälliseksi kanakeittoa. Iltaohjelmassa ehdittiin vielä leikkiä Pokemon-kouluttajaa pallojen ja itse keksittyjen Pokemonien kanssa, ja esimerkiksi osallistua tietovisaan.

Sitten lähdettiin iltapalalle ja nukkumaan. Huomenna on vähintään yhtä kiva päivä luvassa!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa