Maanantai - Kiljavan muotiviikko ja kadonneet kalsarit

29.07.2019

Kiljavalla seikkailtiin tänään aivan kummallisissa maailmoissa - ihmemaa Ozissa sekä Kiljavan muotiviikoilla. Aamulla Dorothy saapui kertomaan leiriläisille, miten elämä on tylsää sateenkaaren tällä puolen, mutta jokaisella olisi mahdollisuus päästä ihmemaahan hyppäämällä vain myrskyn selkään. Niinpä savukoneen saattelemana leiriläiset pinkoivat auttamaan leffasta tuttuja Ihmemaan otuksia, joista kullakin oli visainen pulma. Leijona tarvitsi rohkeutta, tinasotilas rakkautta ja variksenpelätin aivoja, joita voisi saada vain Ihmemaan ilkeältä velholta. Leiriläisten täytyi haasteita suorittamalla voittaa paha velho ja kehittää Ihmemaan otusten hyvinvointia. Tehtäviin kuului muun muassa tarkkuusammuntaa vesipyssyillä, sokkoesterata, ryhmäakrobatiaa, pantomiimia sekä askartelua. Kun Ihmemaa oli pelastettu noidan kynsistä, leiriläiset pääsivät palaamaan Kiljavalle ja sen tutuille toimintapisteille. Uiminen, melonta, seinäkiipeily, laatikkoleikki ja miekkailu olivat kaikille avoinna.

Illalla käynnistyivät Kiljavan muotiviikot. Leiriläisille esiteltiin muotialan viimeisimpiä villityksiä upeiden mallien avustuksella. Harmillisesti yksi asuista oli kuitenkin ryöstetty, eikä sen kantajalla ollut laittaa kuin kylpytakki päälle. Leiriläisten täytyi selvittää, kuka arvokkaan hepeneen oli kähveltänyt ja miksi. Salapoliisityö päättyi lopulta hurjaan diivojen kamppailuun Catwalkilla, jossa leiriläiset saivat äänestää voittajaa. Näillä näkymin muotiviikko jäi tämän maanantai-illan pituiseksi ja järjestetään seuraavan kerran Kiljavan sijaan Milanossa.  

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa