Perjantai

26.06.2015

Aamu alkoi aikamoisella saippuaoopperalla: yläkouluikäiset brontot olivat suunnitelleet ja järjestäneet itse ohjelmaa nuoremmille leiriläisille. Nimittäin juonta ja suhdekuvioita tästä ohjelmasta ei puuttunut kuten kuului eräänkin bronton suusta: "Tästähän sais jo kirjan!" Ohjelma kertoi sähkökatkoksen kourissa kamppailevasta sukukokouksesta, jonka osanottajat olivat pahastuneita toisilleen ties mistä. Leiriläisten tehtävä oli selvittää riitaisten sukulaisten eripurat kunnes sähköt saataisiin taas toimimaan. Kiitos lasten, päivä pelastui jälleen ja sukukokous pääsi jatkumaan sopuisasti sähköjenkin palattua.

Tyttöjen kirmatessa saunaan, pojat ottivat osaa takuuvarmasti Nurmijärven suurimmassa Scrabble sanojen kirjoituspelissä. Tehtävä oli löytää piilotetut kirjaimet leirialueelta ja muodostaa niistä sanoja Scrabble pelin säännöin. Tyttöjen saunottua oli poikien vuoro heittää löylyä ja polskia Märkiöjärvessä, kun taas tytöt saivat vuorostaan sanapähkinöitä purtavakseen.

Illalla on vuorossa koko viikon odotettu disco! Värivalojen välkkeessä ja hittibiisien tahdissa on mukava pyörähdellä vielä leirin viimeisenä iltana. Discon ohessa on mahdollisuus ottaa osaa oheisiin aktiviteetteihin kuten boffaukseen tai askarteluun jos tarvitsee vaikka huilia tanssimisesta. Illan ohjelman jälkeen pakkaillaan hieman jo valmiiksi huomista varten, niin aamulla ei tule hoppu vielä viimeisiin hauskoihin rientoihin ennen kotiin lähtöä. 

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa