Sunnuntai - Uusi leiriviikko alkoi!

23.06.2019

Juhannuksen jälkeinen leiriviikko käynnistyi vaihtelevassa säässä. Kiljavan valtasivat lauantaihin kestävän pitkän leirin leiriläiset, sekä keskiviikkoon asti kestävän lyhyen leirin leiriläiset. Leiri alkoi telttakylien esittelyllä ja telttakyliin jakautumisella ja jatkui päivällisellä sekä leirille sisään kirjautumisella. Päivällisellä nautiskeltiin makaronilaatikkoa ja opiskeltiin Kiljavan ruokailu käytäntöjä. Leiriin kirjautuessa leiriläiset tallettivat kanttiinirahat omalle kanttiinitililleen sekä tallettivat myös arvotavaransa, kuten puhelimet sekä kelakortit.

Illan aikana leiriläiset tutustuivat lisää toisiinsa ja osa ehti myös uimaan! Iltapalaksi syötiin vielä makkaraa ja pääsipä osa myös paahtamaan vaahtokarkkejakin. Pian leiriläiset valmistautuvat ensimmäistä telttayötä varten. Huomenna leiri käynnistyy toden teolla hauskan ohjelman ja toimintapisteiden merkeissä!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa