Tiistai

21.07.2015

Aamulla leirissä vietettiin telttakylien omaa aikaa, jossa telttakylät suunnittelivat itse ohjelmaa omalle porukalleen. Osa porukasta lähti poimimaan mustikoita, osa lähti kiipeilemään leirin kiipeilytoimintapisteille sekä osa lähti uimaan leirin omaan uimarantaan. Sinikämmenten telttakylä lähti poimimaan mustikoita. Kun ämpärit oli saatu täytettyä leivottiin mustikoista piirakka, jota leiriläiset pääsivät nauttimaan telttakylä hetkessä.

Tänään leirissä on ollut myös saunapäivä. Kaikki leiriläiset ovat käyneet vähintään peseytymässä sekä vaihtamassa puhtaat vaatteet ylleen. Saunojen ohessa leirissä on etsitty aarretta, jonka löytämiseen on pitänyt seurata tarkkaan vihjeitä joita oli piilotettu ympäri leiriä. Leirissä on tänään ollut valtaosan päivästä kaunis sää.

Aamulla leirissä paistoi aurinko taivaan täydeltä, joten leirissä kaikki leiriläiset sekä aikuiset käyttivät hattuja. Päivällä leirissä on kuitenkin satanut jonkin verran vettä ja vesisateen aikana ollaan puettu sadetakit päälle. Märät vaatteet on kerätty ohjaajien toimesta kuivumaan suureen kuivatushuoneeseen, joten huomenna aamulla ne ovat jo kuivia.

Huomenna leirissä vietetään teemapäivää!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa