Tiistai

20.07.2021

Tiistaiaamun alkajaisisksi nuoret saivat halutessaan osallistua ohjattuun ohjelmaan. Urheilusta kiinnostuneille oli tarjolla ohjaaja Joosen triathlon, eli lenkkiä, pyörätöntä polkemista ja uimista. Rauhallisemmasta tekemisestä kiinnostuneet poimivat mustikoita ja leipoivat niistä piirakan sekä taiteilivat hamahelmillä. Klubilla oli myös tarjolla aamuradio, jonka äärellä oli mahdollista alottaa päivä esimerkiksi kahvia hörppien. Sadekuuro saapui Kiljavan ylle, kun toimintapisteiden oli tarkoitus alkaa, joten ohjelmaan tehtiin pieniä muutoksia. Sisäaktiviteeteistä oli mahdollista osallistua karaokeen, mafiosoon ja askartelukerhoon.

Bella ciao! Tokio ja Espoo sekä poliisit keräsivät Rahapajan hengessä leiriläisistä ympärilleen tiimit, jotka kisasivat aikaa vastaan selvittääkseen arvoituksen. Arvoituksen ratkaisu vaati terävää päätä, parviälyä ja päättelykykyä. Illalla klubilla esiintyivät ihanat Helmi ja Otto, jotka olivat suurelle osalle yleisöstä tuttuja myös Kiljavan ohjaajina. Illan kruunasi Kaartin soittokunnan veto, joka houkutteli tanssilattialle runsaasti leiriläisiä.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa