12.9.2017

Leirikesä ry hakee määräaikaiseen työsuhteeseen

Projektityöntekijää

Leirikesä hakee projektityöntekijää, jonka tehtäviin kuuluu leiritoiminnan laajentuessa lasten ja nuorten leiritoiminnan kehittäminen.

Työsuhde on määräaikainen ja se alkaa 16.10.2017 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 30.6.2018 tai sopimuksen mukaan.

Työaika toteutuu pääsääntöisesti arkipäivisin ja on 38 tuntia viikossa. Työ edellyttää liikkumista etenkin Uudenmaan alueella ja toimistotyöpiste sijaitsee Helsingissä.

Palkkaus noudattaa Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Projektityöntekijän tehtäviin kuuluu mm.

  • Leirien kehittäminen ja toiminnallinen valmistelu
  • Sidosryhmäyhteistyö leireihin liittyen
  • Toiminnan viestintä ja markkinointi
  • Asiakaspalvelu tarvittaessa

Tehtävä sopii hyvät vuorovaikutustaidot omaavalle, innokkaalle ja aikaansaavalle henkilölle, jolla on toimeen tarttumisen taitoa ja organisointikykyä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää valmiutta solmia kumppanuuksia ja tehdä yhteistyötä uusien kumppanien kanssa. Hakijalta edellytämme monipuolisia viestintätaitoja sekä sujuvaa suomenkielen taitoa. Arvostamme toiminta-alueemme tuntemista ja kokemusta kumppanuustyöskentelystä.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen sähköpostilla viimeistään 24.9.2017 osoitteeseen anna-kaisa.pohjola(at)leiri.fi. Sähköposti nimetään aiheella/otsikolla projektityöntekijä. Työhaastattelut järjestetään viikolla 40.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Anna-Kaisa Pohjola, 040 4508730, anna-kaisa.pohjola(at)leiri.fi, arkipäivisin kello 13-15.

Leirikesä ry on Suomen suurin lasten leirijärjestö. Vuonna 2018 yö- ja päiväleireillämme käy 3 000 lasta ja nuorta nauttimassa leirielämästä ja lisäksi työllistämme noin 150 nuorta leirityöntekijää leirien ajaksi.

Leirikesä on voittoa tavoittelematon yhdistys ja toimintaamme avustavat Veikkaus ja useat kaupungit, sekä säätiöt. Leirikesä toimii osana Pääkaupunkiseudun partioyhteisöä.